2015. március 31., kedd

3. rész

"Te most komolyan egy amolyan apai viccet sütöttél el?" Morgott Luke.

Michael felnevetett és vállat vont, bár elfelejtette, hogy Luke ezt nem láthatja.

"Miről beszélsz? Ez egy klasszikus!" Horkant fel, mivel elért egy "Sssssh"-t a könyvtárostól.

Luke hirtelen azon kapta magát, hogy mosolygott, majd gyorsan vissza is váltott az előző mogorva arckifejezésére. Ez a kölyök idegesítő. A szőke hajú fiú megköszörülte a torkát, majd a másik fülhallgatóját is behelyezte, megpróbálta kizárni Michael beszédét. Még mindig hallotta, hogy valamiről zagyvált neki, de úgy tett, mintha nem figyelne.

"És olyan őrültségnek hangzik, hogy ilyen hirtelen----" És még csak ekkor vette észre, hogy Luke mindkét fülhallgatóját használta, így összecipzározta a száját. "Figyelsz rám egyáltalán?"

"Nem."

Ekkor egy kisebb csend állt be, mielőtt Luke érezte, hogy az egyik fülhallgatóját kivették a füléből, Michael tette azt a fülébe és fel-le rázta a fejét.

"Te meg mit csi---"

"All Time Low-t hallgatsz? Imádom őket!"

"Add ide a---"

"Oh calamity! It's such a shame that we----"

Énekelt Michael teli torokból, ezzel elérve, hogy az idős könyvtáros nő asztalától hozzájuk lépjen.

"Megkérném önöket, hogy távozzanak." Csipogta keserű hangján, ezzel egy nagy özönvíznyi megkönnyebbülést Lukera szabadítva.

"Hallottad a hölgyet, Michael." Mondta önelégülten.

"Mindkettejüket." Sziszegett a nő, mitől a szőkének még az álla is leesett.

"Micsoda? De én nem is---"

"Hallottad a hölgyet, Vak." Cincogta Michael, az önelégültség hangjában vetekedett Lukeéval.

Még mielőtt ráeszmélhetett volna, Michael máris felhúzta a székről a lábaira.

"Jézusom Michael, még mindig vak vagyok!" Csattant fel elvéve a botot, amit a másik fiú odanyújtott neki. Még hallotta, hogy Michael motyog valamit, miközben kisegítette a könyvtárból, majd le a lépcsőkön.

"Szóval." Sóhajtotta Michael. "Nem akarsz enni valamit?"

"Most viccelsz velem? Először elveszed a fülhallgatómat, utána kirúgatsz a kibaszott könyvtárból, most meg el akarsz vinni ebédelni?" Füstölgött Luke, arca kezdett vörösödni.

Michael vállat vont, majd elővette a kulcsait. "Akkor találd fel magad."  Motyogta. Luke még hallotta lépéseit távolodni, ahogy autójáig sétált, de mielőtt beszállt volna utoljára visszafordult a szőke fiúhoz.

"Jó volt találkozni veled, Vak."

1 megjegyzés:

  1. Hihihi! Cuki volt,mind a kettő! :D Behalok rajta! Sok mindent nem tudok írni,mert nem szeretem a bandát,de a történet jó! :D A Stay with me-be mikor jön rész? Vagy a másikba,amit D-vel írsz?
    Várom a kövit!
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés